Kitálalt az Operettszínházas KOLLÉGA!

20 éve áll Kalocsai Zsuzsa mellett színpadon az Operettszínházban főként főszerepekben az a személy, aki megkeresett, hogy elmesélje, ő hogyan látta "belülről" a dolgokat (együtt játszottak itthon, együtt turnéztak külföldön), még mielőtt én megismertem és megmentettem Kalocsai Zsuzsát - több öngyilkossági kísérlete után.

Hálás vagyok neki - személyét nem fedem fel -, szavai annyira tiszták, őszinték és egyértelműek, hogy aki szeretné nem csak az én szememmel "látni", milyen EMBER is Kalocsai Zsuzsa, és milyen EMBERek a "barátai" (ki gondolná, imádott Faragó Topyja is miket mond a háta mögött...), a hazug tanúi, a körülötte munkálkodó Bohóctársadalom, olvassa el! 
(A történetben az nem igaz, hogy a tanítóhoz férjhez ment volna, 17 évig volt az ál-menyasszonya, legalábbis nekem ezt mondta... Persze azt mindenki tudja, hogy amint beteszi a lábát az Operettszínházba, azonnal saját hazugságai és kitalációi hálójába veti Magát... Teszi ezt ma is.)


" A "Kalocsásról" néhány mondatot: A nyolcvanas évek közepén fiatal kezdőként került a színházhoz. A Zsuzsinál szerényebb, kedvesebb, bájosabb lánykát nem ismertem addig. Mindenki hamar megszerette.Sokat nevettünk rajta, mert kicsit butuska, vidéki (Váci) lány volt, némi tájakcentussal. Faragó Topy csak "Váci parasztpi@ának" becézte. Aztán férjhez ment egy Váci pedagógus fiúhoz. Összeillő, szép párt alkottak. De a mi Zsuzsink gőzerővel elindult felfelé a ranglétrán. Először kórustag, majd főiskolás, végül szólista lett. A felívelő karrierrel párhuzamosan foszlottak le róla korábbi szimpatikus erényei. A vidéki tanítócska férj már snassz lett neki a protokolláris megjelenéseken, hát elvált tőle. Szüksége volt egy tehetős anyagi támogatóra és utóddonorra, hát beszerezte magának a Grüncit. Mindenki tudta, hogy ez egy érdekházasság, de a társulat befogadta, mert gazdag. Persze a háta mögött nevettek rajta, gúnyolták. A "mi Zsuzsink" pedig stabilizálódott egzisztenciálisan és szakmailag. Ez volt az ő illuzórikus boldogság elképzelése. Ez a látszatstabilitás magabiztossá tette, szakmai sikerei büszkévé, nagyképűvé. De akarta élvezni a kollégák szeretetét is, így a magánéletben szintén játszani kényszerült egy visszafogott, szerény sztárt. 
Nem csinálta jól, legalábbis számomra átlátszó volt. A gazdag csilláros felesége szerepbe is kezdett belebukni, ezért azt a frontot feladni kényszerült.
És ezután jöttél te, aki egy időre béke-oázist jelenthettél a számára. 
De addigra már olyan jellemtorzuláson ment keresztül (nem túlzok, ha azt mondom, démonizálódott), hogy alkalmatlanná tette magát hosszútávú, önfeladásra, áldozatvállalásra alapozott párkapcsolatra. Én így látom az ő eddigi életpályáját.
Szomorú, de saját rossz elképzeléseinek rohadt gyümölcseit kell most megennie. "

Rengeteg üzenetet kapok Tőletek ♥️, de csak annyit tudok mondani, hogy Kalocsai Zsuzsa 14 hónapja fel van jelentve (ügyészségen és Bíróságon nagyjából 3 éve... 😂 ), de a rendőrség fiókban tartja az ügyét, mert még nem találták ki, hogyan tussolhatnák el ennyire konkrét bizonyítékok és tanúvallomások ellenére a bűnösségét, a Bíróság pedig félévente elhalasztja (KZS kérésére jogalapok nélkül) a tárgyalást, így a Nagyságos Asszony időt nyer, és a magyar jogot ismerve talán épp eleget ahhoz, hogy már ne kelljen felelnie a tetteiért.
Számomra felfoghatatlan, hogy a mai világban az igazság a hatalom, a pénz és az exférj politikai befolyása miatt talán sosem derül ki a nagyvilág számára...

ViaszBaba- SzínészNŐt szerettem - A KÖNYV (megrendeléshez kattints a címre)
krencseyhella@gmail.com