Az én UTOLSÓ üzenetem...

Érdekes az olvasók, nézők hozzáállása ehhez a felfokozott érzelmi állapothoz, amibe egy ismert színésznő és egy fiatal lány került; egyre többen írjátok, hogy ez egy olyan nagy és szenvedélyes szerelem volt, amit nem szabad engedni, hogy külső hatások elpusztítsanak. Erre szeretnék pár sorban reagálni, valamint a bejegyzés végén az immár utolsó üzenetemet én is elküldöm a SzínészNŐnek, s remélem ezzel VÉGE - találkozunk a Bíróságon!


A SzínészNŐvel emberileg, érzelmileg és az Ő befolyásoltságát tekintve értékrendszerileg is olyan távol kerültünk a másiktól, hogy a jövőben egész biztos, hogy nem lesz közünk egymáshoz. Az elmúlt két év megaláztatásai, hazugságai részemről nem megbocsáthatóak, így bármekkora szerelem, szövetség, szimbiózis, tündérmese - olykor Pokol tornáca - is volt a mi szerelmünk, 

LEZÁRULT.

Amint a Bíróság ítéletet hirdet e kínzóan hosszú, fájó, és mindkét felet csak traumatizáló perben, én több lakattal zárom le a múltamat - a jövőbe tekintek. A SzínészNŐnek meghagyom (ugyan)azt a jelent, amiért (mint tudjuk) a velem való megismerkedése előtt többször majdnem az életével fizetett. Bízom benne, hogy Ő úgy érzi, sikerült "jónak" lennie, s kívánom, hogy csak fele annyira legyen még boldog az életében, amennyire velem volt - akkor megéri tovább játszania.


Engedjétek meg, hogy mielőtt végleg magamra rántanám a függönyt megannyi méltatlan támadás és fájdalom okán, egyetlen, személyes sort üzenhessek a SzínészNŐnek - bár tudom, Ő már nem ugyanaz, mint akit én valaha szerettem...

Ha egy aranykalitkába zárt kismadarat kiszabadítanak, és megízleli a szabadságot, szerelmet, boldogságot, életet, akkor igen buta és meggondolatlan, ha a végtelen kék ég helyett egy mesterségesen megvilágított, hamis-arany színnel futtatott kalitkába menekül vissza, s újra azzá válik, aki mindig is gyűlölt lenni; mások folyamatosan rettegő, kiszolgáltatott, boldogtalan énekes-díszmadarává... (ez KisManókkal is előfordulhat)

 ... FINITA ...

A blog a tárgyalás kitűzése után folytatódik.
Szívemből kívánok minden szépet & jót az olvasóimnak, barátaimnak, munkatársaimnak.
Köszönöm, hogy vagytok!

ViaszBaba - SzínészNŐt szerettem A KÖNYV
(Elfogyott, de ősszel bővített kiadásban újra kapható lesz!)
www.viaszbaba.blogspot.hu
Instagram/krencseyhella
Twitter/krencseyhella
#metoo