" Ahogy Ő fenyeget, nem fenyeget úgy senki...."

A ViaszBaba - SzínészNŐt szerettem című könyv november elejétől bárki számára elérhető lesz online rendeléssel, boltban, könyvtárban, vagy akár e-book formátumban.


A SzínészNŐ pedig egyre kétségbeesettebb.
Mindenkit az érdekel ki Ő...
Kiderül vajon?
Az biztos, hogy nem csak a Színésznőről, de az ország egyik legnagyobb színházát mozgató bábjátékosokról is lehull a lepel. A könyv tele lesz meglepetésekkel...

Közben a Színésznő a monodrámáját nem veszi le repertoárról; hogy előírt szerepének tökéletesen megfeleljen, ismét fenyegető, zaklató levelet küldött, hogy így perel és úgy perel, és minden követ megmozgat ellenem. 

Ahogy Ő fenyeget, nem fenyeget úgy senki...

Ismerem Őt, minden lépése a szerep hozadéka; tudom, kit játszik most, és azt is tudom, ki a rendezője. Címlapokról mosolyog, partykon vesz részt, a televízióban hiteti el a nézőkkel, hogy minden rendben van, miközben a függöny mögött semmi más vágya nincs, csak hogy jó legyen abban a szerepben, amit nemrég kapott "bűnbánása" okán; el kell pusztítania előző önmagát, kitörölni valaha-volt boldogságát. Addig küzd, amíg a tapsot meg nem hallja a végén - ez a feladata.

Persze arra sem Ő, sem a rendezője nem számítottak, hogy a törékeny, naiv, szava nincs kislány a saját lábára áll és megvédi magát - éppen ideje - , márpedig nem leszek áldozat ebben az előadásban, hiába remélték. Nyolc évig tűrtem a bántalmazást, a megalázást, a megfélemlítést, a szolgálatot, mindezt azért, mert Ő ismert ember és ettől kiváltságosnak érezte(tte) magát. Olvassátok el a könyvben, mi az igazság, miért nem halványultam én is el, ahogy sokan mások, és milyen élet-halál harc dúl a színpad melletti takarásban, vagy magában az Élet nevű játékban, ha egy Színésznőt szeret az ember...

Novemberben könyvpremier, utána pedig az is lehet, hogy folytatom a történetet onnan, ahol a könyvben véget ért - nagyon úgy tűnik, hogy a Színésznő még mindig szeretne tovább játszani... (a saját színháza idén sem kényezteti el szerepekkel?)

Köszönöm az olvasóktól kapott rengeteg szeretetet, biztatást, támogatást!